Over Klusboot

Over Klusboot.nl

Klusboot.nl beschikt over twee boten die inzetbaar zijn voor klussen op het water. Deze boten zijn met schipper te huur, of te huur als ponton. Klusboot.nl is een werkschuit van 11,5 meter lang en 2.15 meter breed. De werkschuit heeft een lange diepe kuip (ongeveer 5,5 kuub) waardoor het eenvoudig is om veel grondstoffen, zand of materialen te vervoeren over het water. Daarnaast heeft Klusboot.nl een klein boot te huur. Dit is een eenvoudig bootje van 4 meter lang met een buitenboordmotor. Met de kleine klusboot is het mogelijk om lasting bereikbare plaatsen te bereiken.

‘Geen problemen maar uitdagingen’

Klusboot.nl is ontstaan uit hobby en ervaringen die Wim Zwinkels heeft opgedaan in zijn levensjaren. Zijn liefde voor varen begon in zijn jeugdjaren toen hij kistjes tomaten bracht met de schuit naar de veiling.

Daarnaast kan Wim Zwinkels slecht stil zitten, hij sleutelt graag, bouwde zijn eigen schuit en onderhoud alles wat los en vast zit. Wim zijn motto ‘ Er zijn geen problemen maar uitdagingen’ & ‘ kan niet, bestaat niet’ komen in al zijn werkzaamheden voor. ‘Met klusboot.nl combineert Wim al zijn passies in 1 bedrijf .

Bent u nieuwsgierig wat Klusboot.nl voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact

Heeft u vragen over de werkzaamheden en mogelijkheden van klusboot.nl? Wilt u een vrijblijvende offerte of afspraak inplannen? Neem gerust contact op met Wim Zwinkels.


0653366057


info@klusboot.nl


www.klusboot.nl

Back to Top