Verhuur

Klusboot

Klusboot.nl is een werkschuit die 11,5 meter lang en 2.15 meter breed. De werkschuit heeft een lange diepe kuip waardoor het eenvoudig is om veel grondstoffen/ spullen te vervoeren over het water.

De klusboot is ook uit te breiden met een kraan erop. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om eenvoudig grondstoffen over te hevelen van de kant naar de boot of andersom.

Kleine klusboot

De kleine klusboot is 4 meter lang. Dit is een eenvoudig bootje met een buitenboordmotor. Met de kleine klusboot is het mogelijk om lasting bereikbare plaatsen te bereiken. Klussen als bomensnoeien vanaf de waterkant maken zijn bijvoorbeeld ideaal met deze boot.

Klusboot huren?

Wilt u Klusboot.nl of de kleine klusboot huren of allebei? Alles is mogelijk. Klusboot.nl houdt van persoonlijk contact en maakt voor u een passende prijs voor uw klus.

De klusboot wordt altijd netjes op de plaats van bestemming afgeleverd zodat u of klusboot.nl op tijd kan beginnen met de werkzaamheden. De kleine klusboot is ook eenvoudig vervoerbaar over de weg door middel van aanhangwagen. Klusboot.nl is dus landelijk inzetbaar.

Contact

Heeft u vragen over de werkzaamheden en mogelijkheden van klusboot.nl? Wilt u een vrijblijvende offerte of afspraak inplannen? Neem gerust contact op met Wim Zwinkels.


0653366057


info@klusboot.nl


www.klusboot.nl

Back to Top